Module Culturele Actie

Deze module heeft betrekking op een activiteit die u zelf kiest, en kan betreffen:

  • een tentoonstelling of een voorstelling in BelgiĆ« of in een buurland (bijvoorbeeld Frankrijk, Nederland, Duitsland, ...).
  • het bezoek van een specifieke gelegenheid  (bijvoorbeeld de coulissen van de Munt, het Museum Delvaux, een chocolade atelier, het Vlaams Parlement, een winkel van een sigarenliefhebber, een activiteitencentrum, een huis in Art Nouveau stijl of andere stijl, ...)
  • de ontmoeting met een belangwekkend Belgisch persoon, bijvoorbeeld een kunstenaar, een ambachtsman, een officieel ambtsbekleder (bijvoorbeeld een laureaat van de Koningin Elisabethwedstrijd, een acteur, een directeur van een Grand Hotel, een burgemeester, ...)
  • het bezoek aan een belangrijke locatie (bijvoorbeeld het kanaal van Brussel, de rivier de Zenne, het Zwin, Grand Hornu, het kanaal met scheepsliften, het Charlier Museum, de Floralia van Groot Bijgaarden, Brugge, Keukenho, ...)
  • of een andere activiteit.

Bij gemaakte keuze kunnen we, in overleg, een voorstel doen voor een bijpassende animatie.

De lijst is natuurlijk niet volledig. Ons belangrijkste doel is om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van de klant, altijd in goed overleg. Aarzel niet om ons te contacteren!